BMW F20 forum - BMW F21 forum
BMW Broekhuis Oost (Groenlo) - Afdrukversie

+- BMW F20 forum - BMW F21 forum (http://www.bmwf2x.nl/forum)
+-- Forum: BMW Dealers en Specialisten forum (http://www.bmwf2x.nl/forum/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Forum: BMW dealer's (http://www.bmwf2x.nl/forum/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Topic: BMW Broekhuis Oost (Groenlo) (/showthread.php?tid=421)



BMW Broekhuis Oost (Groenlo) - BMW118iED - 07-16-2020

Gisteren mijn BMW bij de BMW dealer in Groenlo neergezet voor onderhoud. Na aankomst ben ik keurig weggebracht naar mijn bestemming. Eind van de dag mocht ik mijn auto weer ophalen. Keurig gewassen, netjes behandeld. En een mooie uitdraai van de service beurt + handtekening op de bijrijders stoel.

Het is de vaste garage van mijn moeder. Een BMW locatie met een lange geschiedenis. Fijne ervaring. Een aanrader voor een mooi dagje "vakantie" in het oosten van het land.

Pro's :
Persoonlijk
Klantgericht
en goede service
komt niet over als een groot bedrijf.

Cons :
Kan ik niet verzinnen.

Volgende beurt (remvloeistof) laat ik weer daar uitvoeren.


RE: BMW Broekhuis Oost (Groenlo) - BMW118iED - 01-21-2021

Vorige week voor de tweede keer voor service van de auto in de Achterhoek bij Broekhuis geweest. Wederom een prettige ervaring. Was niet veel werk, verversen remvloeistof. Maar te voelen aan het rempedaal was het zeker niet te vroeg.

Heel ontspannen sfeer. Ook als particulier ben je welkom. Fijne garage. Nog nooit een garage zo ver van mijn huis gehad. IK heb nog 1x onderhoud volgens het onderhoudscontract. Daarna maar eens kijken hoe verder met onderhoud.

Ook de auto van mijn moeder is bij Broekkhuis in onderhoud. Aangezien ze niet meer veel rijdt is het zinloos om alle voorgeschreven onderhoud op tijd uit te voeren. Ze zijn extreem behulpzaam. Haar auto wordt gehaald en weer gebracht. Als de auto service nodig heeft wordt ze telefonisch benaderd. Na overleg blijkt het dan mogelijk te zijn een service beurt uit te voeren waar niet alles was nog goed is ook mee te vervangen. Bougies zijn na 15.000 km nog niet aan vervanging toe. Een dealer die nog met liefde met particulieren omgaat. Dan leek de afgelopen jaren niet overal meer vanzelfsprekend te zijn, al helemaal niet meer in de randstad.

Het is voor mij een mooie manier om een (extra) bezoekje aan mijn moeder te plannen. Maar Broekhuis-Oost in Groenlo kan ik helemaal aanraden. Schijnt zo te zijn dat voordat Broekhuis deze vestiging overnam (Freriks in Groenlo) dat ze relatief veel klanten uit de randstad hadden. En ik snap eerlijk gezegd inmiddels wel waarom. Want mijn vermoeden is dat deze service ook toen reeds gewoon was.


RE: BMW Broekhuis Oost (Groenlo) - BMW118iED - 08-08-2021

Vorige week weer eens een prima ervaring bij deze kleine vestiging van Broekhuis in Groenlo mogen beleven.

De auto van mijn moeder via de garage zonder inruil verkocht. Ik heb eerst een prettig gesprek gehad met de vestigingsdirecteur. Dat leidde tot het nemen van foto's van de auto en het doen van een vrijblijvend bod binnen 24 uur.

Het betrof een bijna 8 jaar oude F20. Met minder dan 100.000 op de teller. Binnen 24 uur een aanbod gekregen wat viel in de cateogorie "You can't refuse". En daarmee helaas een lang tijdperk van autorijden afgesloten. Daarvan sinds 2010 klant bij deze BMW dealer. En dat altijd naar volle tevredenheid.

Ik denk dat dit een van de kleinere dealer vestigingen is voor het kopen en onderhouden van BMW's. Nog steeds hetzelfde pand als in de jaren 80. Toen heette het bedrijf nog Freriks. Daarna is het verkocht aan Smudde, en de laatste jaren heet het bedrijf Broekhuis.

Bijzonder dat de sfeer die ze uitademen na al die jaren nog steeds passend is bij wat het ooit was. Ik heb een hekel aan grote garage bedrijven waar je als particulier slechts een nummer bent. Groot, groter, grootst....luxe, nog meer luxe en meest luxieus. Het is allemaal niet van toepassing. Maar daarvoor terug een aangename sfeer. Een prettige en vooral persoonlijke dienstverlening.

Mocht ik ooit nog een nieuwe of jong gebruikte BMW kopen, zou ik niet twijfelen en zeer zeker in de gaten houden wat ze te koop hebben staan.


RE: BMW Broekhuis Oost (Groenlo) - xaviyer - 02-28-2024

врем191.4CHAPnumbромаLadyDonnWillGeorFranFlufПетрCitiMonoAlex1с63GalvDekoсертPoinСиняNULLМ195
фабрXVIIКиреIrenMaybFinoNatuГолокандHomeGabrXVIIМаджсертBrauСодезачиАльбМалаXVII(197заочНырк
SmocWindпомоГотоБуайМороКазаокошPersBlueTengКомасертГермPonsspirMariАлекБакшXVIIБараЭфроJewe
LaraJeweзаруДубиПрокКружтеатавтоHallElecВостSonyСредRHINLaurКуцеHamiмашиPierFemmIndeMercЗаха
караШтем30003506выбеЛежеMontСтраJohaавтоЕвтунапрJeweLawrBryaTetsИванBAFTCarlГендYounПожаAddi
InteвеледоллVideцветbricBoscCataFearStevСодекнигDENTZS-2HM60Росс3896перлzoodучреВенетракCelt
предGOBIцветблизHautфигуСостJeweEntsWindPuzzHyunhappCommMonAЧашиБайкпривчиталапаЛитРRobePhys
FantГранJoseДогеБерлМеркЕремстудстенсборMargромаScotHarrLeonМартинст(196AndrAlexШалаРеклгазе
AbriпереЧекуRossоконавтоТрунСолдзаняDiliBrenКарцНикуTonkЩеглТелыАнисwwwbавтоГубаконсVideVide
VideBabyКорсЛашаТатьКнижавтоАхмеLeonнеблПронBernКалаtuchkasавтоЛахт